Close

April 10, 2018

04.05.2108| MADE IN HELL FESTIVAL DAY 1: AMKEN, ROLLIN’ DICE, GANZI GUN, SIRIUS, OVER 9000

MADE IN HELL Festival | Παρασκευή – Σάββατο 4-5 Μαΐου 2018 | ΑΝ Club

Το Made in Hell Studio κλείνει 15 χρόνια και το γιορτάζει με ένα εκρηκτικό 2ήμερο στο An Club (Σολωμού 13-15)

Παρασκευή & Σάββατο 4-5 Μαΐου

Οι «πύλες της κολάσεως» ανοίγουν στις 20:00

Είσοδος: κάθε ημέρα 6 ευρώ / και τις 2 ημέρες 10 ευρώ

Το Made In Hell Studio γιορτάζει επιτυχώς 15 χρόνια εμπειρίας στη σκληρή μουσική μετακομίζοντας από το Montpellier της Γαλλίας στη δική μας Κηφισιά, στην Καλλιθέα, και στον τελικό του προορισμό, το Μοσχάτο, αγγίζοντας ήδη τον αριθμό συνεργασίας των 300 συγκροτημάτων και συνεχίζουν να αυξάνονται! 15 χρόνια ηχογραφώντας το δικό σας πόνο. 15 χρόνια σκληρής δουλειάς, σχέσεων εμπιστοσύνης, φιλικής διάθεσης, rock ‘n’ roll νοοτροπίας και μιας σεβαστής δισκογραφίας, δίνοντας φρέσκια πνοή στην underground μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Και αυτό το σημαντικό γεγονός ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε, όπως ταιριάζει σε εμάς όλους καλύτερα: Παρασκευή & Σάββατο 4-5 Μαΐου η οικογένεια της Κολάσεως και του An Club επανέρχονται, διοργανώνοντας για δεύτερη φορά το MADE IN HELL Festival, μια γιορτή που με τόσο ενθουσιασμό “αγκαλιάσατε” και πάλι 5 χρόνια πριν.

Την αδρεναλίνη αναμένεται να ανεβάσουν 10 διαφορετικές μπάντες από το ευρύ φάσμα της Rock, Metal & Extreme μουσικής, που ειδικεύεται το στούντιο, και oι οποίες ανήκουν και συμπληρώνουν την οικογένεια αυτή: για τα αυτιά και τα μάτια σας μόνο, για 2 βραδιές, στη σκηνή του ιστορικού Αn Club!

Λίγα λόγια για τις μπάντες:

Παρασκευή 4 Μαΐου

AMKEN

Με την πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία τους στο πλευρό των Νορβηγών Gorgoroth και το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ “Theater Of The Absurd” ανά χείρας από την No Remorse Records, οι Αθηναίοι thrashers σπέρνουν τον πανικό σε Ελλάδα και εξωτερικό ανοίγοντας για ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας metal σκηνής από το 2014 και την κυκλοφορία του ντεμπούτου ΕΡ τους, “Adrenaline Shot”. It’s full speed or nothing!

Rollin’ Dice

Οι Rollin’ Dice σχηματίστηκαν το 2011 ως ένα blues rock σχήμα καθοδηγούμενο από την αισθητική των 70’s και των σπουδαίων συγκροτημάτων της περιόδου εκείνης. Μετρώντας 6 χρόνια στο ενεργητικό τους και πολλές εμφανίσεις τόσο σε venues της Αθήνας, όσο και της επαρχείας και έπειτα από πολλές αλλαγές στον ηχητικό προσανατολισμό του σχήματος αλλά και τη σύνθεση αυτού, τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν με το ελληνικό Metal Hammer το full length ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Way to the Sun”.

Ganzi Gun

Οι Ganzi Gun είναι ένα πενταμελές σχήμα από την Αθήνα, το οποίο κινείται στο χώρο του μοντέρνου αμερικάνικου heavy & hard rock. Το Μάρτιο του 2014 η μπάντα μπήκε στο στούντιο με τον Bob Katsionis και τον David Prudent για να ηχογραφήσει το πρώτο της άλμπουμ, “Welcome to the Show”, το οποίο και κυκλοφόρησε επίσημα το 2015 από την ROAR! – Rock of Angels Records .Το 2016 κυκλοφόρησαν ως digital single τη διασκευή στο κομμάτι “Lonely Boy” των The Black Keys ενώ αυτή την στιγμή η μπάντα ηχογραφεί τον καινούριο της δίσκο και οργανώνει τις επόμενες εμφανίσεις της σε Αθήνα και επαρχεία.

SIRIUS

Οι Sirius δημιουργήθηκαν το 2007 από τον Δημήτρη Νάπα και μετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο και αναζήτησης των κατάλληλων μελών, ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Wings Of Fire”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ ο ήχος τους κινείται σε Heavy/ Power νόρμες με επιρροές από μπάντες όπως οι Grand Magus, Dream Evil και Gamma Ray. Αυτή την περίοδο είναι στη διαδικασία προώθησης και ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους ολοκληρωμένου δίσκου. Μέχρι τότε ακούστε, στηρίξτε και απολαύστε καθαρό Heavy Metal! Be True, Stay Heavy, Fly by the Wings Of Fire

Over 9000

Είμαστε οι Over9000 και είμαστε μια SkatePunk μπάντα με τρία άτομα. Μας αρέσουν οι κοτομπουκές, παρόλο που φτιάχνονται από αυτή τη ροζ αηδία.