Close

April 10, 2018

05.05.2018| MADE IN HELL FEST DAY 2: WHATEVER END, MAD JOHN THE WISE, SHADOW IN THE DARKNESS, TARTARUS DEPTH, DEWMORE

MADE IN HELL Festival | Παρασκευή – Σάββατο 4-5 Μαΐου 2018 | ΑΝ Club

Το Made in Hell Studio κλείνει 15 χρόνια και το γιορτάζει με ένα εκρηκτικό 2ήμερο στο An Club (Σολωμού 13-15)

Παρασκευή & Σάββατο 4-5 Μαΐου

Οι «πύλες της κολάσεως» ανοίγουν στις 20:00

Είσοδος: κάθε ημέρα 6 ευρώ / και τις 2 ημέρες 10 ευρώ

Το Made In Hell Studio γιορτάζει επιτυχώς 15 χρόνια εμπειρίας στη σκληρή μουσική μετακομίζοντας από το Montpellier της Γαλλίας στη δική μας Κηφισιά, στην Καλλιθέα, και στον τελικό του προορισμό, το Μοσχάτο, αγγίζοντας ήδη τον αριθμό συνεργασίας των 300 συγκροτημάτων και συνεχίζουν να αυξάνονται! 15 χρόνια ηχογραφώντας το δικό σας πόνο. 15 χρόνια σκληρής δουλειάς, σχέσεων εμπιστοσύνης, φιλικής διάθεσης, rock ‘n’ roll νοοτροπίας και μιας σεβαστής δισκογραφίας, δίνοντας φρέσκια πνοή στην underground μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Και αυτό το σημαντικό γεγονός ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε, όπως ταιριάζει σε εμάς όλους καλύτερα: Παρασκευή & Σάββατο 4-5 Μαΐου η οικογένεια της Κολάσεως και του An Club επανέρχονται, διοργανώνοντας για δεύτερη φορά το MADE IN HELL Festival, μια γιορτή που με τόσο ενθουσιασμό “αγκαλιάσατε” και πάλι 5 χρόνια πριν.

Την αδρεναλίνη αναμένεται να ανεβάσουν 10 διαφορετικές μπάντες από το ευρύ φάσμα της Rock, Metal & Extreme μουσικής, που ειδικεύεται το στούντιο, και oι οποίες ανήκουν και συμπληρώνουν την οικογένεια αυτή: για τα αυτιά και τα μάτια σας μόνο, για 2 βραδιές, στη σκηνή του ιστορικού Αn Club!

Λίγα λόγια για τις μπάντες:

Σάββατο 5 Μαΐου

Whatever End

Οι Whatever End είναι ένα prog / heavy / doom σχήμα από την Αθήνα. Τον Ιούνιο του 2017 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “A Birth of Loss” το οποίο εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές καθώς βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς, σύμφωνα με λίστες που δημοσιεύθηκαν από γνωστά εγχώρια περιοδικά. Αυτήν την περίοδο ακολουθούν live εμφανίσεις καθώς και δουλειά πάνω σε υλικό για τον δεύτερό τους δίσκο.

Mad John the Wise

Ο Τρελό-Γιάννης ο Σοφός, μοιάζει να υπαγορεύει riffs και μελωδίες, εξαντλώντας όλη του τη σοφία, στο ακομπλεξάριστα προοδευτικό κουαρτέτο από την Αθήνα, που δεν διστάζει να ρίξει στην ίδια μαρμίτα, το διπλοκιθαριστικό (sic) Βρετανικό ροκ των Thin Lizzy, τον πολυσυλλεκτικό progμεταλλικό χαρακτήρα των Mastodon και το ανεβαστικό punk rock των Bad Religion και ανακατεύοντάς τα να φέρει στο τραπέζι μία φρέσκια αντίληψη του τι θα πει heavy rock. Το παρθενικό πλήρους διαρκείας πόνημα των Mad John The Wise, ονόματι “Voyager”, “ζέχνει” ποιότητα και προσωπικότητα και αποπνέει έναν χαρακτήρα σίγουρο, κατασταλαγμένο και μία ορμή ασυγκράτητη και χειμαρρώδη. Stoner, metal, folk, punk… Όποιο κι αν είναι το σκληρό μουσικό σας ναρκωτικό, οι Mad John The Wise είναι εδώ για να σας το προσφέρουν!

Shadow In The Darkness
(https://www.facebook.com/shadowinthedarknessband/)

Οι Shadow In The Darkness (2009, Αθήνα) είναι ένα τεχνικό death metal συγκρότημα, με πρώτη κυκλοφορία εκείνη του “Arcanum Experimentia Praetiosum” EP (2014, αυτοχρηματοδοτούμενο) και πρόδρομων άλλων demos. Ενόψει του επικείμενου πρώτου τους δίσκου, που αναμένεται να αποκαλυφθεί το 2018, θα παρουσιάσουν και νέο υλικό υπό νέο σχήμα.

Tartarus Depth

Οι Tartarus Depth, μία μπάντα black metal, δημιουργήθηκαν το 2014, έχοντας στο ενεργητικό τους 2 Singles, ένα EP και το νέο τους άλμπουμ “Ιεροκτονία”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2017. Είναι έτοιμοι για δυνατά show και να παρουσιάσουν στο κοινό τη νέα τους κυκλοφορία.

Dewmore

Δεν υπάρχει ακριβής χρονολογία σχηματισμού και οι ίδιοι δεν κατάλαβαν ποτέ γιατί παίζουν. Hard rock βαρέως τύπου τους λες αλλά από ό,τι άκουσμα βρέθηκε στο διάβα τους άρπαξαν και κάτι. Τριμελής μπάντα ορκισμένη να συνεχίσει την κληρονομιά των Τenacious D και των Μotorhead δημιουργώντας μουσική για να περνάς καλά, μέσα από το δικό τους πρίσμα. Είναι άραγε οι επόμενοι που θα κρατήσουν ψηλά την πένα του πεπρωμένου; Θα το δούμε από κοντά…